Damclinic in Nationale Sportweek

Dammen heeft eenvoudige spelregels, maar op het dambord is veel moois mogelijk. Leden van de Alphense DamClub ADC laten de schoonheid van het dammen zien aan de hand van fragmenten uit door hun gespeelde partijen, en tonen zo hoe dammen van spel een echte sport wordt. Strategie (langetermijndenken) en tactiek (weggeven en slaan) gaan daarbij hand in hand. Behalve enige kennis van de spelregels van het dammen is er niets nodig om deze clinic te volgen. Aansluitend is er de mogelijkheid een partijtje te spelen of een kijkje te nemen bij de wedstrijd ADC – DC Den Haag in de provinciale hoofdklasse.

Datum: Dinsdag 21 september, 18.45-19.30 uur
Plaats: Wijkcentrum Kerk en Zanen, zaal 8 (De Oude Wereld 51)
Contact: Aanmelden bij Martijn van der Klis, martijnvdklis@gmail.com

Reacties zijn gesloten.