Alphens Schooldamtoernooi 2024

Het 46e Alphens schooldamtoernooi wordt gehouden op zaterdag 24 februari 2024 in het Wijkcentrum Kerk en Zanen, De Oude Wereld 51. De aanvangstijd is 13.00 uur en rond 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. 

Anders dan afgelopen jaren zal het schooldamtoernooi als individueel toernooi worden gespeeld in plaats van in teamverband. De deelnemers worden ingedeeld in poules in drie leeftijdsgroepen (groep 3 en 4, groep 5 en 6, groep 7 en 8). Er wordt met een systeem gespeeld waarbij iedere speler elke ronde speelt. De beste drie spelers per poule winnen een prijs. 

Daarnaast spelen de leerlingen ook voor hun school. De wedstrijdpunten van de beste vier leerlingen per school per leeftijdsgroep worden opgeteld. Per leeftijdsgroep zijn er drie prijzen voor de best presterende schoolteams. De beste schoolteams plaatsen zich ook voor de provinciale finale op zaterdag 9 maart 2024 in Gouda. 

Als je het leuk vindt om mee te doen, kun je je inschrijven tot uiterlijk woensdag 14 februari 2024. Dat kan door een mailtje te sturen naar martijnvdklis@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro per deelnemer.

Reacties zijn gesloten.